I'm home bitches

Nu har jag kommit hem och jag är så glad just nu. Världens finaste tjejer är det där, älskar dom så!

Haft toppen dagar nere i Varberg med mys framför film och annat. Idag är det valborg. Ska grilla med några kompisar och bara ta det lugnt. Hoppas ni får en kanon bra kväll! Puss

Bilder från Varberg som jag snott från Emma.


29 april 2012

Sitter ute på altanen och laddar över musik till min iPhone. Efter att min mobil har återställts så har all min musik försvunnit, så nu blir det ny & bra musik på mobilen igen. Måste ju ha något att lyssna på när jag sitter på tåget till Varberg. Idag ska vi ju som sagt ner till Emma & hennes familj. Jag har aldrig varit i varberg mer än när jag har legat på sjukhus, och då har jag ju inte sett så mycket. Så det ska bli kul! Kommer dock inte kunna uppdatera för jag har inget internet :( snacka om segt! Men jag lovar att jag uppdaterar så fort jag kommer hem igen och jag ska ta massor av bilder. Nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning.
Ha det riktigt bra nu!


Godnattis

Sara & jag kom precis hem efter en fin kväll.
Vi hade ingenting att göra och kunde inte åka någonstans för min bror hade tagit min moppehjälm, så vi låg och segade enda tills 10.. Då beslutade jag mig för att sätta på mig en jäkla hockeyhjälm så vi kunde åka någonstans. Så vi tog moppen till lilla Jacob och var med honom, kollade på Bert. Nu ligger vi i sängen och ska prata lite.. Imorgon blir det tidigt upp och sälja gt. Godnatt!

En bild på min fina vän.


Hemma från stan

Kom hem för någon timma sen och sitter nu och väntar på att Sara ska komma hit. Vi har huset för oss själva ett tag idag för mina föräldrar är på födelsedagskalas hos någon släkting.
Vi ensamma tjejer utan pojkvänner ska laga oss en romantisk middag och bara mysa. Om det inte regnar så åker vi också ner till enen för att mysa med godis & lite annat. Får se hur det blir, vädret verkar inte vilja detsamma som vi. Och isåfall kommer lilla Jacob ner och umgås med oss också.
Hittade förresten en jättefin blus på Tessie förut.

Dessutom vill jag bara vana er att imorgon blir det dåligt med uppdatering. På eftermiddagen så ska jag och Sara ner till varberg för att umgås med Emma och hennes familj i husvagnen, ska bli så mysigt! Så kommer vi hem på måndagen lite senare. Äntligen ska jag få träffa min fina Emma igen och hennes underbara familj, saknat henne som en tok.

Dagens köp :


28 april 2012

Jag är minsann uppe med tuppen idag. Har varit vaken i en timma och bara legat i sängen och segat, lyssnat på lite musik.
Väntar på att min kära vän ska vakna och skicka iväg ett sms.
Sara & jag ska nämligen in till Göteborg och shoppa.
Hoppas verkligen att jag hittar något. Jag har sån himla klädbrist och har aldrig något att sätta på mig känns det som..

Idag verkar dock inte mitt huvud vilja samarbeta med mig. Samma som igår, åkte hem från skolan för att jag mådde dåligt och låg hemma hela dagen, och nästan hela kvällen. Jag gick faktiskt ut på en promenad med en fin vän, jättemysigt!
Förresten! Min mobil är spärrad vilket betyder, inget internet.. Blir inget på bloggen under tiden jag är i Göteborg, men uppdaterar så fort jag är hemma igen. TTYL!


27 april 2012

Tog mig en liten obetydlig sovmorgon idag och äter nu en rejäl frukost innan jag ska ha nationella.
Riktigt skönt att vakna utvilad, dock vill min mage inte samarbeta idag och jag har så galet ont.
Får se om jag går hem efter provet eller hur det blir.
Idag är det fredag, kom jag på nu..
Fan va underbart.
Långhelg, fullt upp med en massa planer, förutom idag. Och i helgen står det bland annat shopping på schemat. Bara måste hitta något nytt! :)
Hoppas vi får en toppen dag. Och för er som också har nationella idag, good luck!


26 april 2012

Hallå gullungar!
Fast en jättego dag i skolan & slutade ganska tidigt. Sen stack jag hem & nu har jag suttit framför tvn sen dess.
Kollar på familjen annorlunda.. Asså seriöst, dom har aldrig funderat på att använda kondom eller något? Shit va barn... Typ ett helt eget dagis..
Ikväll blir det lite spanska plugg & sen blir det att njuta framför tvn med naturgodis som min älskade mamma kom hem med. Ikväll blir det revenge, älskar den serien & det har äntligen börjat bli jättemycket spänning.
Så nu ska jag bara njuta! Hoppas att ni får en mysig kväll!

Jag har världens underbaraste kompis, hon är ju som hon är..


Shorts

Tänkte slänga in en bild på de nya shortsen jag köpte idag nu innan jag går och lägger mig.
Jag är hur trött som helst & klockan är bara 9.
Fick be mamma spela in greys och ska nu lägga mig och nana.
Hoppas ni sover gott!
Puss på er.


Nya skor!!

Glad tjej kom nyss hem från Kungsbacka. Mina älskade boots gick sönder häromdagen & jag har gråtit floder för det. Nu äntligen fick jag ett par nya, bruna. As snygga!

Åkte in till kungsbacka efter skolan med Elise för att kolla. Kom också hem med ett par shorts.
Nu ska jag äta min favvo mat & njuta av resten av kvällen. Jag är så glad!


One tree hill

Kom precis hem & har satt mig i soffan och ska nog bara ta det lugnt. One tree hill går på tv nu igen & jag kommer njuta varje dag av det.
Sedan blir det att städa.. Bland det värsta jag vet. Inte direkt min starka sida heller, mitt rum ser ut som ett helvete ;) nu ska jag ställa mig och steka pannkakor och njuta av min lediga stund.


24 april 2012

Jag bara avskyr när alarmet ringer och man har inget annat val än att gå upp. Ställer alltid min klocka på 6 , men ligger kvar i sängen till kvart över, bara för att vakna.
Idag tog jag dock en kvarts sovmorgon och njuter till halv 7.
Undra hur detta går & om jag kommer bli stressad sen när jag ligger en kvart bakom den vanliga tidsplaneringen. Idag har jag so prov och det oroar mig en del.. Det är min sista chans att visa vad jag går för i samhälle.
Då känner man verkligen vilken stor press man har på sig.

Slutar sent idag & ska direkt hem och städa. Sen har jag inte direkt något plugg att stå i , TROR jag. Jag ska lägga mig i soffan och bara ta det lugnt. Njuta av kvällen för en gångs skull.


Samhäll in my ass


Pluggat som ett as sen jag kom hem , har prov i samhälle imorgon.
Jag har verkligen ingen ork för detta.
plågar mig själv med att läsa 17 sidor om & om igen.. fattar fortfarande ingenting & kommer säkert inte att göra det heller.

Självaste dagen idag har vart hur skön som helst.
Hade en sån dag då jag verkligen inte bryr mig ett skit.
Inget smink , inte borsta håret & en ganska slarvig outfit.
Orkade inte alls imorse & mina lektioner idag var inte riktigt seriösa.
Absolut inte när man sitter med Johanna , Elise & Jennifer ;) haha längesen en lektion var så kul. 
Nu blir det att återgå till mitt hemska plugg, Wish me goodluck!

23 april 2012

Hej sötisar!
Trött som jag är , så sitter jag på bussen till skolan. Börjar egentligen tjugo över nio på måndagar, men missade ett prov för att jag var sjuk , så jag får åka till skolan klockan åtta för att göra det.
Idiot som jag är så har jag knappt pluggat, jag är trött & jag glömde att äta frukost. Snacka om en bra start på veckan.... :/
Idag så blir det direkt hem efter skolan & plugga rumpan av mig. Har så jäkla mycket att göra & jag har prov imorgon också. Sen blir det städning. Antar att jag kommer att vara helt slut efter det ikväll så det blir tidigt till sängen. Lovar er också att det kommer att komma ett videoinlägg i veckan, kul va ? ;)
TTYL


I'm back

Vet ni vad ? Jag klarar mig inte längre. Kommer vara tillbaka redan ikväll. En vecka klara jag utan er. Detta har varit en vecka jag verkligen behövt. Lagt ner tid på mina värdefulla vänner & också min familj. Allt man behöver är verkligen kärlek från sina nära, utan det är man inget


Some people are just meant to fall in love, but are not meant to be together.

22 december 2011 - 15 april 2012
jag behöver nog inte säga mer än det här. Jag har nu en lång bloggpaus.
Jag är så galet kär & jag behöver komma bort nu. Tack för att ni förstår


15 april 2012

Filmen igår var hur kul som helst, verkligen min humor. Kom hem och slocknade direkt, hur trött som helst verkligen.

Idag mår jag.. Ja hur mår jag? Jag mår både bra och dåligt. Behöver lite tid för mig själv. Vid 1 ska jag åka in till Kungsbacka och ta ett samtal med min vän Sara. Behöver verkligen de just nu. En vän som ställer upp i alla lägen, så toppen är hon! Sen ska jag bara hem och ta det lugnt, umgås och prata en del med min mamma med.


14 april 2012

Vädret idag har vart alldeles underbart så har suttit ute hela dagen och har faktiskt unnat mig en glass.
Man blir på sånt glatt humör när vädret är på topp.

Nu sitter jag & väntar på att maten ska bli klar. Är vrål hungrig! Sen vid 7 ska jag ta bussen in till kungsbacka för att ta en fika med Therese innan vi ska på bio. Vi ska se American Pie. Verkligen min och Thereses humor.
Hoppas på att den är lika bra som dom andra!


love music


Skinny Love



Ojdå! Klockan närmar sig åtta och jag sitter fortfarande i morgonrock. 
Snacka om slapp tjej !
Jag orkar verkligen ingenting idag och min rygg gör att jag inte ens kan gå ordentligt just nu. 
Mamma är iallafall så söt att hon lagar en av mina favoriter idag. Hennes älskade pasta med köttfärssås.
Sen blir det en massa mys framför tvn framför bland annat minuten. 
Saknar faktiskt skolan en del.. Haha trodde aldrig att jag skulle säga det där. men ärligt så gör lov mig alldeles seg , + att jag saknar tjejerna i klassen! 
Men för er som inte saknar skolan ( ni normala) , njut av helgen och gör massa kul nu innan skolan börjar! 
Ta vara på tiden!

13 april 2012

Råkade ut för en liten olycka igår. Missade ett trappsteg i min lilla trappa och hela ryggen drogs mot den.
Idag kan jag knappt röra mig, snacka om att jag älskar fredag den 13 ;)
Jag är ett sånt barn som alltid lyckas slå ihjäl mig, speciellt när jag verkligen inte får eller på sånna ställen som man undrar hur jag lyckades ;)
så idag ligger jag i soffan med en vetekudde på ryggen och äter glass. Försöker göra det bästa av dagen.
Bokade dessutom bio idag. Imorgon kväll skall jag & min saknade vän therese på bio. Får verkligen hoppas att min rygg är bättre då. Hade egentligen planer ikväll , men ryggen sabbar det också. Himla otursdag!
Som tur är har jag en underbar pappa som gör min dag.


12 april 2012

Sitter och kollar på tv efter att min älskling precis åkt.
Han kom hit vid 11 och sen dess har vi bara myst.
Han kunde bara vara här en snabbis för han var tvungen att plugga.
Sötnosen tog med sig glass också.
Han tyckte nog att jag behövde det ;)


<3

Jag har helt klart världens bästa pojkvän.


11 april 2012

Mitt ork har inte gått till bloggen idag. Oliver kunde inte ses idag av anledningar så jag har inte gjort ett skit, intressant va? Jag har faktiskt inte orkat någonting. Mitt humör är så nere som det kan bli och för att koppla av lite , så gick jag ut & sprang ett par kilometrar. Känns bättre och nu har jag krupit ner framför arga snickaren & sen blir det greys. Tror det blir läggdags efter det faktiskt. Jag är helt slut efter min springtur.


Ben & Jerry

Glass är nog det bästa som finns när man är ledsen.
Mamma hämtade mig runt 5 och de första vi gjorde var att köpa mig en ben & Jerry som jag sitter och njuter av nu på kvällen. Jag är så kär i den glassen va. Perfekt medicin när man är lite ledsen.
Ikväll blir det att sega framför en film och sova tidigt, ska orka med min lilla pojk imorgon ;) hihi! Godnatt på er!


10 april 2012

Godmorgon gullungar!
Har legat i soffan i 2 timmar nu och nördat Disney Channel, älskar det! Älskar att vara lite barnslig ibland, eller kanske ganska ofta ;)
Vädret idag är lika kasst och jag har inte alls någon lust att ens lyfta mig från soffan , så antar att det blir Disney resten av dagen. Man blir ju för tusan deprimerad av att bara kolla ut.
Senare idag ska jag hem till mamma igen. Får se vad kvällen erbjuder sen. Imorgon får jag äntligen träffa oliver igen, längtar så!

Påtal om oliver , haha denna bilden påminner så otroligt mycket om mig och oliver. Hitta den igår & fick mig verkligen ett stort skratt, gissa om jag mmsa han det första jag gjorde ;)


Let it rain

Sån himla tråkig dag har det varit med bara massa regn. Orkar inte mer fult väder, vill ha sommar & sol.
Dagens planer blev av , vi åkte in till nordstan & kollade efter ett smycke till min navel.. Shit vad svårt det var. Hittade iallafall ett som jag kan tänka mig ha så länge. Sprang runt där ett tag & hittade massa nya saker till vårat kök också, blev as bra! Sedan åkte vi hem & gjorde mat & sen dess har vi bara slappat och kollat på filmer.
Nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen & kolla på livet enligt Rosa. Tänker inte vända på dygnet helt eftersom jag vet hur korkat det är i slutändan.
Vi hörs imorgon!


9 april 2012

Jag kan seriöst inte fatta det.. Jag vaknar klockan 8 varje dag , vilken tid jag än går och lägger mig. Skitjobbigt om jag får säga det själv. Vill njuta av att jag har lov och sova bort halva dagarna , men det är tydligen för mycket begärt.

Idag vet jag inte riktigt hur planerna ser ut. Vi kanske ska shoppa en ny navelpiercing till mig om jag har tur. Staven på läkarsmycket är alldeles för lång så jag fastnar i alla tröjor och sånt, bort med det. Får se om det blir så. Annars blir det att vara hemma , ta det lugnt eller kanske gå ut och springa, precis vad jag behöver just nu faktiskt. Springa av mig alla deppiga känslor inom mig & bara vara för mig själv , i min egna lilla bubbla.

Slänger in en bild på min underbara mamma, bara för att jag saknar henne som en tok.


Daddi

Sitter hemma hos pappa och har precis kollat på fotboll. Vårat älskade Manchester United går det väldigt bra för. Så nu är både jag & pappa super glada! Dock saknar jag redan min älskling så det gör ont. Jag vill verkligen bara ligga bredvid han nu, äta hans underbara mat & somna gott bredvid honom. Som tur är så syns vi på onsdag igen, längtar som en galning. Ikväll blir det massa mys med pappa, har verkligen saknat honom.

Slänger en puss till min fina älskling & mina underbara vänner som gör mina dagar till något så underbart. Älskar er!


8 april 2012

Godmorgon bloggen!
Ligger redan vaken och väntar på att min prins ska vakna. Älskar att vakna & känna att han är nära.
Sedan blir det frukost och lite städning kvar från i fredags.
Senare idag ska jag också hem till pappa. Har inte träffat han på nästan en månad så det ska bli skit skönt! Vill dock inte lämna min älskling efter denna underbara helgen.
Antar att det blir ännu mer myskvällar med film & annat hos "daddi". Hoppas ni har njutit riktigt rejält av att det är påsk & att ni ätit en massa påskägg.


Mys helg

Sitter i soffan med ett glas mjölk & chips med min älskade pojkvän.
Kom hit igår och så hade vi folk hemma. Skit mysigt! Blev dock en lång natt så idag är jag trött.

Idag har vi bara tagit det lugnt, gjort hemmagjord pizza och bara haft det så där extra mysigt! Snart ska vi gå ut och gå, ta oss en liten kvällspromenad.
Jag är verkligen så kär.


Påsklov!

Fick faktiskt precis påsklov på riktigt. Har suttit och gjort ett svenska arbete som jag absolut helt glömt av att det skulle in idag, blev precis klar. SÅ SKÖNT! 
Så nu har jag äntligen lov på riktigt.

Börjar lovet med en isglass väntandes på middag.
Älskar när man är sådär himla hungrig och känner doften av mat och det bara vattnas i munnen. 
Ikväll ska jag bara njuta av att ledigheten , mysa med min mamma & spela spel. 



5 april 2012

Sitter just nu i soffan, jättefrusen & äter frukost. Hade världens leende på läpparna när jag vakna i morse och det har fortfarande inte försvunnit.
SISTA DAGEN I SKOLAN :D
Hur underbart är inte det?
Slutar runt halv 3 och ska sedan hem och bara njuta. Njuta av att jag har påsklov, en helt ny vecka framför mig med bara massa skoj.


Ny hair

Fick en tid hos frisören idag. Tog dock nästan 2 timmar, men det var det absolut värt. Känns så skönt nu efter.
Nu är mitt hår ljusbrunt, precis som jag vill ha det. Dessutom så klippte hon av 7-9 cm på håret så allt det slitna är borta. Känns jättekort men hur skönt som helst. Sen kom jag hem & har bara pluggat sen dess, somnade i någon timme också.
Funderar på att krypa ner i sängen & tagga sista dagen i skolan imorgon på över en vecka. Har haft så mycket i skolan så, behöver verkligen en paus från allt. Umgås med mina fina vänner & min fina pojk.


"Ojdå jag har en blogg "

Jag har haft så mycket att stå i att jag faktiskt helt glömt av att jag hade en blogg.
Min vecka har faktiskt inte börjat så bra.. I måndags så tänkte jag slinga mitt hår & jag lyckades ännu en gång med det hemska... det är orange..
Tvingades gå till skolan & visa upp detta, & även idag.
Men på lunchen så ska jag upp till hairline och visa upp mig så att dom kan se hur långt tid det skulle ta att fixa skiten. Isf kanske jag har tid idag på eftermiddagen. Skäms ihjäl av att gå runt så här.
Jag är dock glad ändå, det är snart helg. Vi är ju lediga på fredag & sen ska jag hem till oliver HELA helgen. Han är ensam hela helgen så vi har massa ensamtid för varandra. LOVE LIFE.
Jag lovar också att bättra mig med bloggen, stort lovar.


RSS 2.0