pluggkväll

Har dykt ner i min klasströja & ett par goa mjukisbyxor.
Suttit och pluggat sen jag kom hem från Therese och jag har fortfarande mycket att stå i.
Dock är det inte så jobbigt som jag trodde , njuter faktiskt av att ägna lite tid åt skolarbete.
Det är inte ofta som jag är så duktig.
Nu ska jag fortsätta.
Kryper ner med skolböckerna i sängen och kommer säkert somna.
säger godnatt nu & hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll! 

Bajs på skolan!!


Thereses sminkning





Therese

Sitter hemma hos min going Therese. Har ätit massa gott, kollat tv & kollat på fula saker på youtube. Snart ska hon sminka mig. Den tjejen är något av det galnaste jag vart med om, så otroligt rolig! Sedan skall jag hem & plugga lite, ta de lugnt & äta god middag. Kanske unna mig en skål med glass & chokladsås. Det är ju trots allt lill-lördag idag ;) kan fortfarande inte ladda upp bilder eftersom min telefon inte vill mig väl. Men snart så, då jävlar ;)


27 mars 2012

Idag slutade jag sent så kom hem runt halv 5 & då kom oliver till mig en snabbis. Vi satt ute i solen och hade det jättemysigt. Sen gick vi in och oliver skulle egentligen åka, men övertalade han att stanna en timma till. Så vi låg och tog det lugnt.
Nu sitter jag här, kollar på någon ful fakta film om krokodiler, haha fråga mig inte ens... Saknar han redan. Funderar på att sova en timma eller två innan maten, så kan jag vara pigg och plugga hemkunskap sen, sedan prata Skype med oliver. Mina bilder vill inte laddas upp, blir galen!


Min helg

Har haft fullt upp i helgen så har inte orkat blogga.

I lördagskväll åkte jag , Elise & Malin o tog en fika på karma. Så jäkla mysigt! Sen åkte vi vidare till fors då vi träffa Nicholas och några. Vid 12 tog vi bussen hem & jag och Malin tog en nattpromenad med axel. Sedan gick vi hem till Malin och sov där.

Söndag vaknade vi runt 10 och tog bussen in till Kungsbacka för att äta frukost. Sedan blev det fika vid kungsbacka ån innan vi drog hem & tog det lugnt. Helt sjukt va bra den tjejen är!
Åkte hem från Malin & tog det lugnt hela kvällen.

Idag är jag inte riktigt på humör, bara sovit några få timmar i natt och är inte världens gladaste. Så känner inte alls för att blogga idag. Kommer tillbaka imorgon.


24 mars 2012

Vaknade jättetidigt så gick ut och tog mig en promenad, snacka om att jag blev trött. Sovit i soffan i några timmar. Nu tror jag faktiskt att jag ska ställa mig och baka. Älskar sånt! Får se vad det blir, kanske blir kärleksmums eller kanske något annat gott.
Idag ska jag bara njuta av dagen. Får se om jag träffar Nicholas & hans kompisar, det beror på om jag orkar.


Grillad mat

Har precis ätit grillad mat, första gången för i år och det var alldeles underbart!
Vart i stan hela dagen med Therese & bara tagit det lugnt. Åkte tillbaka till Kungsbacka och träffade Mattias & Johan, efter ett litet tag kom Nicholas & några andra gåendes & dom stanna ett tag. Kändes så skönt att träffa dom igen, så underbara!
Sen dess har jag bara chillat & ätit, ätit & ätit.. Ikväll blir det finalen i the voice & en film. Njuter av en härlig kväll


24 mars 2012

Står och väntar på bussen som kommer om 10 minuter. Var nere väldigt tidigt idag. Kallt tycker jag att det är också eftersom att jag bara har en t-shirt & skinnjacka.. Idiot Molly.. Idiot.
Idag slutar jag sent & ska åka in till Göteborg med goa Therese. Vi har inte träffats utanför skolan sen vi var väldigt små så det ska vi super kul! Lite coolt är det att hon fyller år samma dag som mig också, hihi ;)
Försöker uppdatera lite mer senare.


3 månader

så otroligt lycklig med dig!


22 mars 2012

Sov så kasst i natt!
Somnade runt 8 igår för att jag hade så galet ont i tänderna.
Vaknade flera gånger under natten för att jag hade så galet ont.
Skönt att det snart är över!
Så idag är jag trött , hungrig & grinig. JA det går bra nu!


Today


Lovelovelove

Kom precis hem från oliver & ligger nu i soffan och väntar på att maten ska bli klar. Har så ont i munnen efter att dom spänt min tandställning så får se hur detta går.
Hade en toppen dag med Rebecca i stan & vi fikade. Shoppade också ett par örhängen. Sen mötte jag upp oliver när han hade slutat & vi tog bussen hem och bara slappade. Helt sjukt va den killen är underbar.

Slänger in en bild på örhängena som blev köpta idag. Raglady 149 kr


Happy birthday!

Idag fyller världens finaste vän år,
Eric Andersson.
Grattis på födelsedagen hjärtat.
Hoppas du får en kanon bra dag.
Synd bara att jag inte träffar dig så jag kan säga grattis, men antar att du läser detta när du "råkar" klicka in ;).
I love you!


21 mars 2012

Godmorgon sötnosar!
Vaknade väldigt tidigt idag pga att jag har ont i hela kroppen & för att jag ska till tandläkaren.
För er som inte vet, jag är rädd för tandläkare.
Avskyr känslan när man har flera grejer i munnen & massa apparater.
Väldigt segt för mig då att dom som har tandställning åker dit var femte vecka ;)
men jag antar att alla har någon kanske udda sak som man är lite rädd över.


Miss my hair!

Tittade tillbaka på bilder och hittade denna..Kvällen då jag var så trött på mitt hår & gjorde en stor förändring.. Detta var innan jag började med att färga mitt hår mörkbrunt & då så körde jag på slingor. Funderar verkligen på att få mitt hår så här igen. Saknar det något så galet, det där ljusa, solbleka håret med ljusa slingor. Miss it!


I'm so happy

Vi har en trött tjej här just nu. Kom hem efter skolan & lagade mat. Fick också en av mina favoriter här hemma, pastasallad med kyckling. Jag skulle absolut kunna leva på det om jag var tvungen. Efter maten tog jag fram mitt lilla piano och klinka lite & senare tv. Sen dess har jag sovit i soffan.. La mig och skulle kolla på the mentalist, jag hann se 5 minuter sen sov jag så sött i soffan , så nu har jag faktiskt redan gått & lagt mig. Redan släckt lampan & ligger bara i min ensamhet och njuter av allt. Precis vad jag behöver för att kunna sova sen.

Imorgon ser planerna ut att jag ska till tandläkaren & lite annat. Sen blir det Kungsbacka med Rebecca för en fika, plugg & kanske lite shopping. tror jag ska åka med oliver hem sen när han har slutat. Miss him! På torsdag har vi haft underbara 3 månader.


20 mars 2012

Trodde aldrig att jag skulle säga detta, men ÄNTLIGEN så ska jag till skolan. Mår äntligen bra igen, hostan hänger sig kvar än, men om jag får bestämma så är den borta snart den också ;)
Idag är våran segaste dag. Börjar 8 och slutar 4. Sedan ska jag bara hem, ta det lugnt. Får inte gymma på hela veckan så får se hur mina planer denna veckan ser ut. Imorgon ska jag äntligen träffa oliver!
Måste slänga i mig lite frukost nu innan bussen går. TTYL!


Härliga vårdag!

Sitter ute i solen med en kopp kaffe & bara njuter. Hemma idag också, men imorgon blir det skola.
Hela morgonen har jag legat i soffan & kollat på tv, tills jag kollade ut & såg det fina vädret. Blåser en del, men ändå väldigt fint!
Planerar redan lite av min sommar. Vill så gärna utomlands i sommar.
Blir att tjata på mina föräldrar ;) om inte mamma så får jag väll försöka med pappa. Det enda bra med att mina föräldrar är skilda ;) möjligheten finns fortfarande om en har sagt nej ;)
Nej nu ska jag njuta av solen i en timma. Sen blir det O.C , LOVE LIFE


You Da One


I wont give up

Glad tjej här idag! Är på bättringsvägen. Febern verkar vara borta för tillfället & nu är det bara en jobbig förkylning och svullen hals som stör mig. Brukar dock få högre feber på kvällen så får se hur det blir ikväll. Det bestämmer också om jag ska bege mig till skolan imorgon eller inte.

Ligger just nu i min pyjamas & kollar på skidor. Tänker ligga här hela dagen & ta hand om mig själv. Saknar mina fina vänner. Orkar inte må så här.
Idag kommer alla mina favoriter på tv iallafall så lär ha mycket att göra.
Smash, Sofias änglar , så ska det låta & sen blir det ju en film runt 10. LOVE LIFE


17 mars 2012

Efter att ha fokuserat på skolan & legat hemma alldeles för sjuk för att orka blogga så lovar jag er att jag ska försöka mitt bästa med att börja blogga igen. Min pojkvän klagar så över att jag inte bloggar, så kände att det var dags att börja igen, innan han tjatar hål i huvudet på mig. Sen vi hördes så har det inte hänt mycket. Jag har haft nationella prov, haft typ 4 redovisningar & vart väldigt sjuk. I onsdags fick jag äntligen träffa oliver igen som kommit hem från Malaga. Fick 2 söta Iphoneskal av honom, älskar dom! Meni efter att jag kom hem från oliver så började jag må illa & jättekonstigt. Stannade hemma på torsdagen pga det & det var tur.. Somnade någon timma & vaknade med 39 graders feber & ingen röst alls, jag låter seriöst som en anka & ibland kommer det inget ljud alls.
Så nu är helgens planer helt förstörda. Igår skulle jag träffat Nicholas, å idag skulle jag äntligen få träffa olivers släkt & fira hans lillebror som fyller år & sen sova där. Blir inget med det heller. Har ingen lust att dyka upp där & träffa dom för första gången å knappt kunna snacka med dom. Ikväll blir det mys med mamma , med thaimat & annat.


alldeles utmattad

Att komma hem klockan 6 och inte somna försen runt halv 7 och väckas halv 12 av att ens mamma ringer & tjatar är bara för segt. Jag är hur trött som helst & jag orkar verkligen inte göra någonting. Ser bara ut ringarna under ögonen blir allt värre. Jag har dessutom inte ätit på ett helt dygn & nu väntar jag på att min kära far ska laga lunch till mig.
Ikväll blir det mys med lyxmat , sen mys med familjen. Tror jag går & lägger mig tidigt ikväll för annars kommer jag aldrig orka skolan på måndag. På måndag kommer dessutom oliver hem. Jag längtar som en galen tok. Fick ett lurigt sms av han där jag skulle välja mellan glitter & rosa.. Undrar absolut vad han har för lurt på gång.. ;)

Jag har världens finaste vän. Love you


Fotbollsnatta

Förlåt mig ännu en gång.
Jag har vart med Denise hela dagen & slappat. Sen vid 9 åkte vi in till Kungsbacka för att kolla på fotbollsnatta. Sitter faktiskt på bussen hem nu.. 05:50, jo tack jag är trött.
Haft en otroligt skön kväll med massa sköna typer, som nicholas, matte , Eric & fler.
Imorgon blir det att ställa klockan & sen sätta sig på ett jäkla tåg till pappa. Jag kommer vara dööööd


Sally wally

Grattis till världens bästa lillasyster som fyller 8 år idag. Min lilla fina skatt, älskar att se dig växa upp.


8 mars 2012

Är redan vaken. Drömde världens mardröm.
Igår hade jag en underbar dag med min pojkvän. Mitt huvud höll dock på att bulta & jag kände mig hängig, men självklart är han så underbar att han bäddar ner mig i ett stort paket.
Idag är jag lite nere. Idag åker han ifrån mig. Han kommer hem på måndag igen.. Har hela helgen uppbokad för att jag inte ska tänka på det.
Dessutom så har jag fridluftsdag idag fast jag ska dock inte vara med. Ska sitta vid sidan av och fika lite ;)


7 mars 2012

Ajabaja till mig som sket i er igår.
Gick upp jättetidigt & gick ut och sprang, sen gick jag och la mig igen.
Pluggade hela dagen, duktig tjej. Sen på kvällen var jag HELT slut så kollade på tv hela kvällen. Orkade inte hålla uppe ögonen.

Idag.. Ska snart åka ner till bussen & sen har vi en ganska chill dag. Har körövningar & annat idag. Sen efter så kommer min älskling till skolan & vi ska gå hem. Få se hur mycket tid vi tjänar på det eller om vi ens orkar. Sen ska vi mysa lite extra med film och så. Imorgon åker han till Malaga & jag kommer gå under.. Kommer sakna han så galet mycket.


5 mars 2012

Kom hem från skolan & har precis dykt ner i läxböckerna.
Har matteprov på fredag & jag kan verkligen ingenting just nu.
Ikväll blir det massa mys. Jag har nämnligen studiedag imorgon så kan vakna lite senare än vanligt.
Fast sen blir det till att plugga en hel del.

Älskar denna veckan..
Imorgon går bort, på onsdag har vi kort dag & på torsdag har vi friluftsdag hela dagen och slutar jättetidigt.
Love life.



Happy

Idag är jag lycklig. Att vakna till det här.. Världens bästa kille!


4 mars 2012

Hej sötisar! Idag är jag så trött.
Oliver kom till mig igår vid sex & sen var jag super stressad för visste inte vad jag skulle ha på mig, så oliver fick välja.
Sen stack vi till Emma & sen åkte vi hem vid 11 för att jag var alldeles för trött. Satte på en film som jag självklart somnade till. Vaknade imorse av att oliver krama om mig så mysigt, älskar att vakna bredvid honom. Tröttnar aldrig på det. Vi låg kvar i sängen ett tag & sen åt vi frulle. Efter det såg vi dear John.
Sen han har åkt så har jag tagit det lugnt med min mamma. Kollat på tv en massa & ätit lite chips , så nu blir det träning i veckan. Imorgon är det skola, jag längtar faktiskt. Och på tisdag har vi studiedag, love life!

Gammal bild på mig & Denise, men samma outfit som igår.


I'm back

Tog mig en liten bloggpaus som ni kanske märkte. Har inte mått så bra det senaste men nu är jag på fötterna igen. Mycket är tackvare mina underbara kompisar & pojkvän.
Kan ju berätta lite kort om min vecka.

Måndag till onsdag var jag hemma av personliga skäl.

Torsdag var jag äntligen i skolan.
Efter skolan åkte jag & min fina vän Denise och gymma. Jag har sån träningsvärk i lår & rumpa att jag varken kan gå eller sitta ordentligt. Hade både styrketräning på gympan & sen gym så får skylla mig själv ;)

Fredag , igår , så slutade jag sent. Kom hem & hade mys med min mamma. Gick och la mig tidigt för orkade inte riktigt med mig själv ( jag var på jobbigt humör)

Idag skall jag shoppa med min mamma. Behövligt kan jag säga! Senare när jag kommer hem så skall jag städa lite.
Oliver kommer till mig sen.
Vi ska faktiskt ut ikväll. Vi ska till min kompis Emma som fyllt år och umgås med några av mina kompisar. Sen sover han hos mig. Så mysigt!

Slänger in en bild på mina..fina..vänner, Denise & Rebecca.


RSS 2.0