How I feel today


27 februari 2012

Hemma idag av personliga skäl. Har legat & segat i soffan hela dagen & sovit en hel del.
Just nu tittar jag på reprisen av melodifestivalen som var i lördags. Sov ju hela kvällen så missade detta.
Idag är jag bara ledsen, lite så där deprimerad av flera anledningar. Enda anledningen som ni får veta är att det snöar.. Haha intressant va? Nej men det gör mig så himla arg. Snö... Det var nyss världens vår väder. Jag hade på mig mina vita converse & skinnjacka.. Nu åker vinterjackan på igen & dom varma bootsen. FAN.


26 februari 2012

Hela min dag har gått åt till att mysa till det extra mycket. Hade knappt någon feber imorse men det känns värre nu. Sover hela tiden & mår illa så fort jag äter. Vill inte ha det så här!! Imorgon är det skola & jag ska fan åka. Jag vill inte vara sjuk mer , vill inte missa mer.


25 februari 2012

Kom hem till pappa för ett par timmar sen & har precis ätit. Har dock lagt mig i sängen för mår jätte illa & har ingen matlust. Jag är dock varm.
Igår hade jag den mest perfekta dagen i mitt liv. Han lagade mig spaghetti carbonara. Hade dukat så film med levande ljus & musik , allt.
Resten av kvällen så låg vi och hade det mysigt. Det är helt sjukt hur kär jag är i den killen. Kunde inte sluta le. Gick & la oss runt 12 & idag vaknade vi vid halv 9 för oliver skulle döma en match. Satt & kolla på & sedan åkte vi hem till han en snabbis & bara tog det lugnt. Mamma kom ganska snart & körde mig till pendeln.

Nu ska jag ta det lugnt resten av dagen & ikväll blir det myskväll, om jag orkar.

Min trötta, men underbara älskling


Baby , I'm in love

Min app vill inte riktigt fungera.. Blir så sur. Kunde därför inget skriva igår.. Men igår hade jag temadag i skolan & lyssnade på en gammal man som var jude på hitlers tid & klarade sig från att inte gasas ihjäl. Att lyssna på han fick mig verkligen att tänka, så jäkla hemskt. Slutade vid halv 1 och mamma hämta mig på skolan. Sen gjorde jag inte mer än att jag åt & sov.
Idag har jag temadag igen, slutar halv 1 igen och mamma hämtar mig. Sen ska jag hem & ta ett långt bad och packa ihop lite. Ska hem till oliver och ikväll ska han laga mig middag & vi ska bara ta det lugnt & mysa. Han är verkligen världens bästa. Sen på lördag tvingar min lilla älskling upp mig vid halv 9 och jag & hans mamma ska kolla när han dömmer matcher. Sen blir det nog hem & mysa lite innan jag ska åka. Han har match senare & jag ska till min pappa.
Snacka om att jag längtar!

Har fastnat på ett så jobbigt spel va! Drawsomething.. Är helt beroende


2 månader

Vad vore jag utan dina andetag?
All min kärlek till dig älskling


22 februari 2012

Har precis klivit upp ur sängen & känner verkligen hur alla mina tänder bara värker. Ännu en dag då jag får leva på mosad mat eller bebismat. LOVE IT.
Men idag är jag glad. idag har vi kort dag, och kör. Så jäkla skönt!
När jag kommer hem ska jag sova bort min tandvärk så att jag orkar skolan på torsdag också.


Tandställning in my assssss

Sovit sen jag kom hem. Har spänt min tandställning och bytt båge. Det är något av det värsta som finns. Jag kan inte ens dricka vatten utan att få ont. Får inte i mig någon mat överhuvudtaget, inte ens mosad potatis.. Jag är döds hungrig. Dessutom sätter det sig på huvudet, så hela huvudet känns som det ska sprängas. Ska bli så skönt att ta bort den här skiten. Tycker inte ens att det är värt det längre. Hur fina mina tänder än blir sen så tycker jag inte att det är värd all denna smärta eller att plågas på detta sättet. Får antagligen ta bort den i maj någon gång , eller senare i juni. Inte jättelångt kvar. Jag längtar!


21 februari 2012

Inte bloggat av personliga skäl.
Har sovit riktigt kasst i natt och har väldigt ont i halsen. Ska snart gå upp för ska till tandläkaren inne i kba vid halv 8. Trött & alldeles sliten är jag. Igår hade vi konditionstest , så idag känns det i benen.
Dessutom är det en hel dag utan oliver. Vi pratar dygnet runt & har bestämt oss för att inte snacka alls försen på onsdag för att komma ifrån varandra lite. Låt mig säga att det är så jäkla svårt.. Saknar honom redan.

Äntligen är min prinsessa hemma. Som jag har saknat henne.


Mörkbrunt

Har precis färgat mitt hår, mörkare.
Så nu sitter jag nyduschad & väntar på resultat. Skall snart bege mig ner till mitt rum & prata lite Skype med min älskade pojk innan jag ska sova. Imorgon är det skola & jag ser faktiskt fram emot det.


19 februari 2012

Min dag börjar verkligen inte bra. Vaknar alldeles för tidigt, naveln gör så galet ont , jag vaknar på en dålig sida & känner mig alldeles deppig.
Som tur är ska jag träffa min kära Johanna idag & ta kort till bilden.
Tjejen som alltid gör mina dagar när jag är nere. Det kommer bli kanon.

Så nu sitter jag & väntar på att hon ska vakna, sen när jag vet planerna så ska jag hoppa in i duschen & göra mig i ordning.
Ikväll blir det en sista myskväll innan skolan imorgon.
Fy & blä på skolan

Min fina vän!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1660801/images/2012/pic_190107964.jpg" class="image">


Whitney Houston

Tittar på Whitney Houstons begravning. En av mina största idoler.
Will forever love you. Vila i frid


18 februari 2012

Inte orkat blogga.
I torsdags kväll kom Elise hem till mig och vi hade lejonkungen maraton. Sen snackade vi Skype med Erik & hade jättemysigt. Hon åkte runt 2 i fredags &
sen dess har väll jag inte gjort något intressant.
Idag har jag bara tagit det lugnt & kollat på tv. Skulle egentligen träffat Sara & hade planer på att åka till Ikea, men kände mig lite yr så stannade hemma & tog det lugnt. Ikväll blir det myskväll med min mamma. Blir nog melodifestivalen och kanske en film. Snart ska vi åka till lollipop så jag kan få mig lite godis. Nu kan jag inte hålla mig längre.


Elise!

Ska snart sätta mig & äta för att sedan åka & möta Elise. Sen köper vi godis & GÅR hem till mig. Ja det är över 4 km & jag undrar absolut vad jag sysslar med. Sen blir det film & massa mys. Hon sover också här! Ska bli toppen skönt att äntligen träffa henne. Det var ett tag sen om man säger så.


16 februari 2012

Mitt humör har varit ganska nere så har inte riktigt orkat blogga.
Vaknade runt 6 idag och var hur pigg som helst. Gick upp & satte mig vid tv och satt där ett bra tag. Idag har jag planer på dagen med min mor.
Ikväll skulle jag egentligen till mingel med Rebecca, men mitt humör var inte riktigt på topp för att gå ut och göra något. Kommer dessutom att vara väldigt trött ikväll eftersom jag vaknade så tidigt. Så det blir tv & mys med familjen. Behöver det just nu.
Inte långt kvar tills min fina Annie kommer hem , eller oliver. Båda är och åker skidor & har lämnat mig här hemma. Som tur är dom snart hemma
& jag får kanske träffa min älskling på söndag. Jag är så lycklig

Sover så underbart i min nya säng. Men nu när den är så stor, så känner jag mig väldigt ensam. Saknar min pojkvän ännu mer då :(


Äntligen!


14 februari - Alla hjärtans dag

Börjar min alla hjärtans dag med en smoothie och dataspel, haha snacka om att leva livet.
Blir lite så när pojkvännen inte är hemma & jag inte är helt pigg att göra något heller.
Har knappt sovit inatt och är lite hängig. Glad är jag iallafall , för idag kommer min nya säng.
Måste hålla mig vaken tills Ikea kommer, sen kan jag äntligen gå och lägga mig igen. Är så galet trött!

Men Glad alla hjärtans dag på er! Glöm inte att pyssla om din partner med lite extra kärlek idag

Godnatt bloggen!

Jag håller det jag säger. Nu innan jag skulle lägga mig för att sova så var jag så sugen på godis. Så jag tvingade mig själv att göra mig en smoothie. Så underbar!
Dessutom så åt jag vindruvor till. Inte alls så farligt att vara nyttig på kvällen.

Ska faktiska sova redan nu. Har ganska ont efter att jag tvättat min piercing så kände inte att jag hade någon anledning till att hålla mig vaken.
Visst, jag har lov.
Men jag är inte den tjejen som vänder på dygnet under mina lov. Jag tar vara på tiden och gör det inte lika jobbigt för mig att gå upp sen när skolan börjar. Sommarlovet är det enda lovet som jag vänder dygnet på & runt nyår.
Nej nu lägger jag mig & väntar tills min pojkvän ringer & väcker mig om någon timma när han går hem från några kompisar, för att säga godnatt till mig. Han är bara för gosig!


13 februari 1012

Har haft hela dagen full med uppgifter. Har städat & lagat mig en stor lunch. Vart ensam hela dagen så har fått ta tag i allt det själv. Dessutom så ringde min älskade pojkvän mig och snacka om att jag blev glad. Har inte hört hans röst på länge så det var skönt att äntligen få prata med han. Saknar han som en tok.
Nu sitter jag & kollar på top model och väntar på att min mamma ska komma hem med maten som hon handlat så jag kan göra goda smoothies. Börjat mitt nyttiga liv. Nu när jag är sugen på något gott så ska jag ta en smoothie och inte godis eller baka chokladbollar.

Naturlig, trött tjej!


The mentalist

Äntligen så har jag tagit hål i naveln. Gjorde faktiskt inte alls ont när dom gjorde det. Det är nu efter som det gör så galet ont. Kom hem & la mig ner eftersom jag hade så ont. Kollade på Ronja rövardotter och sen kom mamma och hämta mig.
Nu ligger jag här och kollar på the mentalist. Ska snart sova. Är helt slut!


12 februari 2012

Känns hemskt att jag redan är vaken och klockan är bara halv 9.
Brukar vakna alldeles för tidigt nu för tiden. Är så himla van vid att gå upp klockan 6 till skolan.. Måste säga att jag inte riktigt njuter av det på en helg ;)
Igår var ulrik en av dom som gick vidare, snacka om att jag är lycklig. Han var grym! Efter blev det film. gick och la mig ganska tidigt för jag var jättetrött plus att jag ville att det skulle bli söndag. Jag är så taggad & så nervös.
Tjejen som gråter av att ta hål i öronen ska nu ta hål i naveln.. Undra hur detta ska gå ;)
Nu blir det för mig att hoppa in i duschen. Skriver när jag kommit hem.


LYCKLIG

Övergick från ledsen till en otroligt lycklig tjej.
Idag fick jag reda på att jag får ta navelpiercing och vi skall göra det redan imorgon.
Nu gäller det bara för mig att våga , & jag måste verkligen ta hand om den och tvätta den ordentligt så att jag kan ha kvar den också. åå jag är så lycklig!
Ikväll blir det familjemys med mat och en gosig film tror jag.
Vi hemma hos pappa är väldigt bra på att göra det mysigt en lördagkväll.
Dessutom så är det ju melodifestivalen ikväll och det är ett måste! fast bara ikväll , min kära ulrik är med.
För er som inte visste detta så är jag helt galen i den killen , älskar hans röst! 
Imorgon blir det att vakna och göra sig i ordning , sen åker vi till nordstan , till panache för att ta min navelpiercing.
Nu ska jag hjälpa till med maten. Vi får höras senare.


11 februari 2012

Ligger redan vaken i min säng. Mår jättedåligt. Är dock inte sjuk utan gråter en skvätt över att min älskling åker iväg nu till Sälen, blir ett helt lov utan honom.. Så idag är jag ledsen och vill helst bara ligga hemma. Det är då det känns så underbart att ha min pappa i närheten. Är där i helgen & han bryr sig nästan alldeles för mycket. Han pysslar alltid om mig & ser direkt på mig att jag är ledsen. Dessutom ska jag & pappa på förmiddagen kolla när Sally rider. Första gången jag får se min lilla skrutt rida. Skriver senare när mitt humör är lite mer på topp..


10 januari 2012

Idag börjar dagen då inte bra. Tappat min dator på bussen & min mamma är självklart rasande. Ännu mer lyckat är att jag har spanska redovisning idag och har allt på min dator. Jag orkar inte!

Nu vill jag ha sommarlov, inga jävla skolbussar överallt & skolarbeten som måste fixas


9 februari 2012

Trött tjej ligger i soffan och segar.
Snart börjar en av mina favorit serier " once upon a time". Ska kolla på det och längta tills min pojkvän kommer hem efter träningen så vi kan prata igen. Vill passa på att prata med han så mycket som möjligt nu. Han åker till Sälen på lördag morgon & är borta hela lovet. Vi kommer ha lite problem att prata eftersom han är i backarna hela dagarna så jag kommer känna mig väldigt ensam. Tur att jag har så fina vänner att umgås med då!
Idag hade vi nationella prov i 3 timmar & det gick faktiskt jättebra. Jag är verkligen jättenöjd. men nu börjar snart min serie så hör av mig senare eller imorgon!

Seg & sådär halv gullig tjej imorse


8 februari 2012

Kom nyss hem från gymmet, var där idag igen. Jag & Johanna slutade ganska tidigt så vi åkte in till Kungsbacka och gick till min pojkväns skola så att jag kunde få säga hejdå till han innan han åker till Sälen, träffa han & sedan gjorde vi ett litet hemligt ärende när han hade åkt hem. Efter de drog vi på gymmet och nu kom jag precis innanför dörren. Ska snart sätta mig och äta , slänga mig i duschen & sen blir det att fixa en powerpoint till spanska redovisning imorgon och till att plugga lite svenska. Uppsatts i 3 timmar imorgon.
Imorgon blir det en slappis dag, mysdress och hela köret.


8 februari 2012

Glömde blogga igår för hade så mycket att göra. Hade nationella och det gick faktiskt jättebra, det var lätt.
Anledningen till att jag blir så nervös inför prov är för att min hjärna vill inte funka när jag ska skriva prov, jag kan kunna allting utantill innan provet, men det går inte för mig att få fram det. Sen när provet är över & vi går igenom det så kan jag sitta muntligt & berätta om provet, men det står inte på mitt papper. Folk undrade nämligen varför jag var så nervös & att de inte var någonting, jo för mig är det ett helvete.. Nu vet ni.
Slutade sent igår & åkte direkt in till kungsbacka för att gymma med Sara. Vi gymmade i lite mer än i en timma & sen kom jag hem och åt middag.
Idag känner jag verkligen hur träningsvärken sitter som en tok i mage & ben.. Inte nog med det så idag efter skolan så ska jag och Johanna göra ett ärende, sen ska vi gymma. Idag igen, så galet skönt.
Jag har verkligen börjat ta tag i min träning nu. Pappa har köpt en träningsmaskin, kommer att bo på den i helgen också. Får se hur länge detta håller, men jag har lovat mig själv att få min dröm kropp, eller iallafall en jag kan känna mig stolt över. Men glöm inte, ni är fina precis som den ni är, låt inte någon annan ändra erat självförtroende.


musik



En typisk "Molly låt". Älskar den!

myser till en hemsk måndag

Sitter i min säng med en underbar festis & naturgodis. Bästa mamma som kom hem med detta till mig när jag behöver plugga. Läser på lite om allt som kommer på nationella kanske. & kan faktiskt det väldigt bra.
Idag ska jag lägga mig tidigt för att vara pigg inför imorgon. Jag är så taggad!



6 februari 2012

Hola amigos! Sitter på no lektionen & ska kolla på en film om stamceller. Har lång dag idag och sen ska jag hem och förbereda mig för nationella imorgon, snacka om att jag är nervös.
Blir också till att göra mig lite pannkakor.

Dagens outfit blir lätt.
En grå blus från oddmolly & svarta jeans.


godnatt

säger mitt för idag, låten gör inget annat än beskriver mitt humör just nu. godnatt

Dumma mig!!

Har inte ens öppnat min biologi bok än.. Helvete. Har bara suttit vid tvn hela dagen i min one piece och kollat på en massa skit. Och nu när jag måste dyka ner i min biologi bok så börjar allt bra.
Snart ska jag dessutom hjälpa min mamma med maten. Blir min favorit rätt idag, spaghetti och köttfärssås. Jag skulle kunna leva på det. Kan äta det flera dagar i rad utan att tröttna, men jag är ju som jag är också ;)

Saknar sommaren så galet mycket & min fina vän! Ge mig sommar nu.


5 februari 2012

Igår var jag så himla trött så somnade jättetidigt & glömde bort er, aj då!
Anledningen till att jag var så trött var för att jag möblerade om i mitt rum.
Känns jättebra , men i morse fick jag lite panik när jag vakna. Är ju inte alls van vid det. På alla hjärtans dag får jag nämligen en ny, större säng och då var jag tvungen att möblera om så att den ska få plats där jag vill..
Dessutom börjar det kännas alldeles för tomt i mitt rum när min pojkvän inte är här.. Vem ska nu smula ner min säng med chips, sparka mig & hålla om mig när jag sover. AVSKYR att sova ensam.

Idag blir det en pluggdag. Hela nästa vecka är full med äckligheter i skolan. Jag har 2 nationella prov i veckan + läxor på det, inte alls sugen. Och jag ska se till att somna tidigare denna veckan än vad jag brukar och äta nyttigt för att hålla mig frisk. Får absolut inte vara sjuk nu när vi har nationella.
visst låter min söndag kul? ;) längtar så tills jag har slutat skolan & börjat jobba istället, inget äckligt plugg.


Love

Jag har den bästa killen på jorden. I hans närhet så pirrar det i hela magen. Med han kan jag inte sluta le.
Världens finaste kille


Mys med älskling

Ligger i sängen & ska snart sova med min fina älskling. Haft en mysig dag , men somnade i soffan när vi kollade på tv så vi gick ner & la oss. Har kollat filmer & snackat en del.
Snacka om att jag älskar den killen. Är helt galen i honom. & äntligen gjorde vi det facebook offentligt ;)


Stort förlåt!

Förlåt mig! Jag har varit jättedålig på att blogga idag, men jag har ärligt inte orkat. Kom hem från skolan & somna nästan på direkten i soffan, var verkligen jättetrött. Sen åt jag middag & har städat sen dess. Blev klar för 20 minuter sen & nu ligger jag i ett skönt , varmt bad. Älskar att koppla av efter att ha stressat upp sig.
Efter badet ska jag ta & lägga mig så att jag är pigg imorgon. IMORGON ÄR DET FREDAG. Sista skoldagen den här veckan, snacka om att jag njuter. Min älskling kommer till mig imorgon, han kommer till min skola när jag har slutat & sen åker vi hem till mig & har myskväll hela kvällen. Han sover här & äntligen får jag somna i hans famn. Snacka om att jag har saknat honom.
Lovar att vara bättre imorgon & jag ska då ta mig tusan få med oliver på ett kort denna gången. Önska mig lycka till ;)

Saknar min så otroligt fina vän. Tur att vi ses snart!


Myskväll

Krypt ner i den största , mysigaste tröjan jag kunde hitta i min garderob.
En kopp varm choklad & plugg. Idag mår jag verkligen bra. Har haft en toppen bra dag i skolan med underbara vänner, kommit hem & ätit god mat & bara njutit. Lätt plugg ikväll, bara lite engelska. Sen ska jag kolla på "Livet blir bättre". Rekommenderar verkligen det. Man blir så rörd av att se det och får en verkligen att fatta hur bra man har det & förstå vad andra går igenom.
Så klockan 21.00 sitter jag bänkad framför soffan.


Jag saknar dig

Det går inte en dag utan att jag tänker på dig. Att du är så nära, men ändå så långt bort. Saknar dig här på jorden.
En sån fin människa som du var förtjänade verkligen inte det.
Älskade morbror , hoppas du har det bra där uppe.


1 februari 2012

1 februari? Det är helt sjukt. Kändes som att det var jul bara för någon vecka sen. Tiden får gärna fortsätta så här snabbt tills sommaren kommer. Sen kan den stanna där för evigt.
Det är så galet kallt ute & jag tror att jag ska frysa ihjäl. Känns sådär då att jag måste gå ner till bussen om 8 minuter och stå där & frysa. JAG VILL INTE!
Idag har jag ganska go dag faktiskt, har so, kör & sist bild. Slutar runt halv 3 sen ska jag hem , plugga & sova lite, brukar bli så här varje dag nu.
Bara 3 dagar kvar tills jag får träffa min älskling, är helt galet glad!
Idag är en bra dag, en underbar dag!


RSS 2.0