Biologi

Detta blir min underhållning ikväll. Låter det roligt kanske ? ;)


31 januari 2012

Ännu en ny dag, ännu en tisdag. Veckorna går hur snabbt som helst just nu och jag insåg just precis att vi snart har lov. Hur gött som helst!
Idag har jag en seg dag, slutar sent & sen ska jag hem och plugga. Hur kul är den? Ändå ser min vardag ut så varje dag. Man tycker ju att man borde bli van, men det är lika jobbigt varje dag & jag tror inte att jag är ensam om att tycka detta.
Idag måste jag också gå ner till bussen själv, vilket jag inte behöver göra annars. Kallt är det, & svin halt. Önska mig lycka till


Godnatt

Mår inte så bra, så har bestämt mig för att krypa ner i min säng och kolla på en Disney film. Vilken det blir vet jag inte än. Säger mitt för idag! Godnatt babes

Önskar verkligen att min kära pojkvän låg bredvid så jag kunde få pussa på han. Saknar han som en dåre!!


30 januari 2012

Har gått med stans huvudvärk hela dagen. Det är så himla smärtsamt. Bara dånar i hela huvudet.
Idag gick vi igenom nationella provet som vi ska ha i svenska. Nästa vecka är det och jag är så himla nervös. Gråter av nästan tanken, undrar hur tusan jag ska klara detta.

Nu sitter jag & kollar på Glee. En tv-serie som handlar om en "musik klubb". Rekommenderar absolut den till er som är extra musik intresserade.
Efteråt ska jag dyka ner i mitt plugg. Mycket jag har att stå i som jag missat.
Vi hörs senare kompisar!

Dagens outfit


Ord betyder alltid något

Att ett litet ord kan såra så,
Att en enda mening kan ha så stor betydelse. Jag ber er alla att tänka er för vad ni säger till era nära & kära , men också till de som inte står er så nära.
För när ordet eller meningen väl har lämnat munnen så är det försent.
Människor kan förlåta, men tro mig.. Det är inte alla som glömmer.
Jag blir så trött på alla dessa meningar som kommer ur folks munnar och att de inte fattar betydelsen och hur ont det gör. Så snälla folket, tänk er för!


Harry Potter

Jag känner att jag bloggar jättedåligt nu för tiden, men har vart så himla trött det senaste att jag verkligen inte orkat. Nu är jag tillbaka igen och ska se till att orka. 

Är fortfarande hemma hos pappa och vi har nyss kollat på den sista Harry Potter filmen. Älskar verkligen de filmerna. Så nu sitter jag i köket och väntar på att vi skall äta. Blir tidig middag som alltid på söndagar då vi är hos pappa. Mamma kommer hit vid sex och hämtar oss. Saknat henne en hel del!
Sen ska jag lägga mig i ett varmt skönt bad med skolböcker. Har ju missat en del nu när jag har varit sjuk som jag måste ta igen... Orkar inte.



Haha!

Detta gjorde helt klart min dag. Så fult & ändå så klockrent!


Något nytt kanske?

Eftersom mitt nyårslöfte var att sluta bita på naglarna så tänkte jag att då kanske jag borde göra något som gör att jag låter bli. Funderar på att måla dom i något coolt eller lite gulligt mönster. Drömmer mig bort


28 januari 2012

Idag är det lördag. Härliga lördag.
Efter att ha legat sjuk i en hel vecka så var jag väldigt trött på att bara ligga still så tog tag i städningen i huset medans alla andra var borta.
Dammsög, bäddade sängar, fixade soffan , tvätta i ordning i köket. Blev alldeles utmattad eftersom jag inte riktigt är helt frisk än.
Tog mig lite frisk luft och nu ligger jag i soffan & kollar på Disney channel, ska njuta av resten av dagen genom att bara ta det lugnt.
Haha jo förresten, igår beställde min pappa en ny säng till mig som jag ska ha hos mamma, en mycket större & förhoppningsvis skönare än den jag har nu. Min är mini liten. Så nu får både jag & min älskling plats ;)
Super glad!


FREDAG

Äntligen så orkar jag sätta mig vid en dator igen. 
Mår bättre idag , men var hemma idag också.
Har vart sjuk hela veckan nu. 
Ska åka till pappa om bara några minuter, så har precis gjort mig klar och kollar nu på Äntligen hemma.
Tog mig ett långt skönt bad förut idag och sminkat mig för första gången denna veckan. 
Så nu känner jag mig inte lika skabbig och sjuk.
Nu ska jag åka. Slänger in en snabb bild på mig idag.Bloggar tonight. Puss!

Vill till skolan!

Jättesjuk tjej här ja. Orkar inte med.
Har inte orkat blogga heller.
Legat hemma sen i måndags nu och bara kollat på en massa filmer och känner mig inte alls bra. Får inte gå till skolan imorgon heller, men kanske på fredag. & då åker jag till pappa, skönt att komma bort och friskna till ordentligt.
Känner mig sjukare av att bara kolla ut.. Snön... Snälla bort med dig.
Längtar så till sommaren.


Myskväll

Ligger i soffan med varmchoklad med marshmallows i och kollar på en gammal serie. Har också dykt ner i min biologibok , så pluggar lite lätt så mycket som jag orkar.
Njuter av att ha en anledning till att inte orka saker. Skulle egentligen dratt mig till gymmet idag, men nu slapp jag det, hihi!


Sjuk

Efter att ha gått hem 4 km från skolan så kryper jag nu ner i min underbara one piece , under ett varmt täcke med varm choklad och kollar på lejonkungen. Har feber och fryser ihjäl. Mår verkligen pyton. Fuck life


23 januari 2012

Jaha då var det måndag igen & återigen en ny vecka. Kändes så tomt att vakna utan oliver vid min sida imorse, det kändes verkligen inte rätt.. Någonting bara saknades.

Har sovmorgon idag så börjar inte försen tjugo över 9. Hur skönt som helst. Så nu har jag precis gått upp och ska göra mig en stor frukost, lägga mig i soffan & bara chilla.
Hoppas ni får en bra dag!


Härliga söndag

Godmorgon! Hoppas ni har sovit gott. Det har verkligen jag.
Vi gick och la oss ganska tidigt för oliver har match idag så vi fick ställa klockan.
Vaknade dock vid 6 på morgonen av att jag fick en spark av oliver och blev inknuffad i väggen, så var lika förjävlig jag & väckte honom. Dock somnade vi om ganska så snabbt.
Vaknade runt halv 10 av att oliver låg och pussa på mig. Sen så åt vi en mysig frukost och direkt efter skulle han självklart spela fifa. Så nu sitter vi här ;).. Som vanligt. Passade på att blogga lite då. Ska snart dra mig hemåt och ta mig ett långt bad som vanligt. Kanske ta en promenad i det fina vädret.


21 januari 2012

Imorse var jag så himla glad , enda tills jag kollade ut.
Det snöar som en galning ute, i januari. Usch, fy & blä.
Hatar snö, det är så himla jobbigt. Och dessutom när det kommer i januari och inte runt jul. Alldeles för sent.
Nu ska jag snart sätta mig och äta lunch och efter det så blir det ett varmt bad. Jag är så himla frusen :(
Senare idag så ska jag hem till oliver , äntligen säger jag bara. Känns som evigheter sen. Och ska sova där ikväll, något jag verkligen ser fram emot.
Sovit ensam alldeles för länge nu, ska bli riktigt skönt att somna och vakna bredvid min pojk. Ska försöka uppdatera & också försöka få med han på bild ;)

ledsen tjej över att det snöar


Hemkunskapen

Från hemkunskapen idag.
Jag & Johanna gjorde en galet go lasagne. Mästerkockar!


Äntligen fredag

Sitter och äter chips och kollar på toppmodel, åå vad smal jag känner mig ;).
Kom hem från skolan för ett tag sen. Slutade sent idag och nu är det så skönt att krypa ner i soffan. Äntligen helg & det ska jag ta vara på.
Ikväll blir det myskväll med min kära mamma.

Dagens outfit blev simpel. En skjorta & jeans. Så skönt!


one more time



Har precis tvättat bort mitt smink och ska snart gå och lägga mig. 
Mitt humör idag är inget att leka med, jättegrinig verkligen.
Å idag har jag en sån dag då jag känner mig så fet... haha ser bara hur alla är iväg och tränar och är så duktiga så ligger jag här hemma och äter lite chips. Måste verkligen ta tag i min träning och använda det kära gymkortet jag har i min plånbok. Mitt mål nästa vecka , jag ska till gymmet. 
Men nu säger jag mitt för ikväll , och hoppas att jag vaknar på en bra sida imorgon. 
Imorgon är det äntligen fredag!

19 januari 2012

Hej sötisar!
Sitter i skolan & kollar när min klass har gympa. Skadade ryggen förra gympalektionen så kan inte vara med.
Idag blev det en stressig morgon, hann inte platta håret så sitter i skolan med lockigt hår. Det är det värsta jag vet. Skäms ihjäl.
Slutar ganska tidigt idag och ska hem & kolla på en film eller två. Krypa ner i sängen. Är verkligen jättefrusen idag.
Hoppas ni har en bra dag.


Godnatt

Kom nyss upp ur badet & ska snart lägga mig & sova. Älskar känslan innan man ska lägga sig och man är alldeles nyduschad eller nybadad. När man äntligen tvättar bort sitt smink, kletar bodylotion i ansiktet, flätar håret som är alldeles fräscht & lägger sig i en varm säng med musik i lurarna.
Inatt somnar jag till " somna bredvid dig". Nyfunnen låt som är alldeles underbar, älskar att lyssna på den & koppla bort allt annat runt omkring.
Så det ska jag göra nu.
Vi hörs imorgon. Godnatt sötnosar!


My love

I'd cross the desert to be where you are,
All the things I'd do to be close to you,
A million miles wouldn't seem that far,
I'd go anywhere just to win your heart.


18 januari 2012

Ligger kvar i min sköna säng ett tag nu på morgonen.
Här är det varmt & skönt.
Ännu en dag till skolan.. Ny dag med nya möjligheter.
Börjar vid 8 idag & slutar tidigt, dock så har jag en extremt tråkig bildlektion i 2 timmar. Så onödigt.
Sen ska jag hem & dyka ner i min biologibok. Antar att det blir det vanliga sen. Om min pojk har tid blir det Skype, annars blir det mys med mamma.
Får äntligen träffa han på lördag igen. Längtar så!


True

There's always some true behind " just kidding"
knowledge behind " I don't know"
Emotion behind " I don't care"
Pain behind " It's okay"


Jävla väckarklocka

behöver jag säga mer egentligen?
Jag ställde klockan igår, jag bara vet det. Men tror ni att den ringde sen.. Hmm nej. Vaknade precis i panik av att mamma kom ner. Hatar att vakna på det sättet. Drömde dessutom en massa mardrömmar, så jag uppskattade inte min nattsömn.
Ska snart till tandläkaren & jag orkar verkligen inte,


16 januari 2012

Trött tjej har vi här idag!
Har legat sen jag kom hem och lyssnat på James morrison i min säng & bara tagit det lugnt.
Slutade sent idag & åkte med johanna in för att köpa present till hennes mamma. Åkte sedan hem & nu sitter jag här. Kollar på tv & bara chillar.
Imorgon är jag tvungen att åka till tandläkaren, jag vill inte. Hatar att vara där. Min hemska skräck. Skjut mig någon


Ikea

Förlåt att jag inte har bloggat. Min app har dampat & min dator är helt störd.
Kom nyss hem från Ikea. Att vara där är något av det roligaste som finns , älskar att hjälpa till att inreda huset & köpa saker till mig själv. Köpte en papperskorg till mitt badrum, har nämnligen ett badrum i mitt rum, så skönt verkligen! Köpte sänglakan & en en byrå där jag kan lägga allt. Slängt all min bröte i min garderob nämnligen. Lägger in bilder på allt.


Älskade pappa!

Sitter i min ensamhet och kollar på Disney Channel. Pappa ligger och sover bredvid mig.
Stackarn är trött efter att ha jobbat i Indien i några dagar.
Jag skall snart gå ner och lägga mig så att jag orkar med dagen imorgon.
Pappa & jag skall iväg och shoppa jeans till mig. Detta är verkligen behövligt.
Det var längesen jag & min pappa shoppade tillsammans.
Efter det skall vi hem till en gammal kompis till familjen , mer som en farmor för mig. 
Hela min helg kommer bli kanon!
Var väldigt ledsen när jag kom hit , men självklart gjorde pappa mig glad med sin sjuka humor.
Dessutom så fick jag mig en överraskning när jag kom hem.
Pappa har köpt ett xbox kinect, något jag önskat mig väldigt länge.
Inte nog med det så hade han köpt min favorit mat , mina favorit snacks & röd paprika.
Snacka om att jag blev glad. Älskar att bli lite extra bortskämd för en dag.

Jag har verkligen världens bästa pappa!




Hemkunskap

Sitter på hemkunskapen i skolan.
Håller på och planerar nästa veckas måltid med Johanna. Vi jobbar i par & ska göra lasagne. As gött!
Slutar vid 4 idag, snacka om segt.. På
en fredag. Dessutom är det fredag den 13, undra vad som kommer hända idag..
Efter skolan ska jag hem till pappa och får se vad vi ska göra. Vi ska antagligen shoppa i helgen för jag behöver verkligen nya jeans. Skriver senare!


Skolan

Sitter och har allmänt tråkigt i skolan på en fräsch bänk med jojja efter att ha ätit en festmåltid i bamba ( potatisbullar med lingonsylt) idag har jag vaknat på "cp humöret" för er som känner mig vet att jag då & då bara kan bli helt crazy.
Går inte in försen om en timma så vi är lite rastlösa. Slutar vid 3 idag och ska sen hem och plugga spanska.


O.C

Kom nyss hem från skolan.
Så har precis satt mig i soffan och ska kolla på O.C innan jag dyker ner i min engelska bok. Är inte alls på humör idag. Ledsen & har så himla ont i magen och ryggen.
Njuter av mitt underbara godis också. Älskar när tungan blir en annan färg, haha jag är som ett litet barn ;)


11 januari 2012

Lika svårt var det idag att komma upp. Trött som tusan är jag.
Igår när jag kom hem från skolan så dök jag ner i engelskaboken och somnade efter bara några minuter. Var helt slut.
Sov i flera timmar & sedan hann jag knappt vakna innan jag skulle ner & sova igen. Så hade väldigt svårt för att somna. Somnade ganska sent & vaknade flera gånger av att jag trodde klockan var sex. Men nu är jag uppe. Fryser ihjäl, det är så himla kallt verkligen. Ska snart börja sminka mig för att sedan gå ner till bussen. Lovar att blogga mer idag.

ändringar har det blivit & det är så galet bra. Dock är schemat fortfarande skit.. Jävla fredagar


Skola

Måste gå till bussen om 20 minuter & jag har inte gått upp. Det här är riktigt plågsamt. Skulle egentligen gått upp för en timma sen, men ärligt jag orkar inte.
Jag har vänt dygnet totalt. Somnat runt 2 varje dag & vaknat runt 12.
Och tyvärr måste jag säga att jag inte vet hur mycket jag kommer att blogga. Ger mitt liv helt till skolan nu.
Ska bli stolt över mina betyg & kämpa totalt för att få dom betyg jag förtjänar. Ska börja fokusera, göra mina läxor.
Jag ska också försöka ha kvar mobilen i fickan hela lektionen. Låter jättetöntigt, men man förlorar jättemycket med att sitta med mobilen, iallafall jag, men det beror väll på hur lätt man har att lära sig något. Kan erkänna att sitta med mobilen var typ det enda jag gjorde.
Nu måste jag upp! TTYL


Sista dagen av frihet

Sitter & njuter av sista lovdagen med en skål nudlar & ett glas med iskall mjölk. Så underbart! Är dock inte taggad för skolan imorgon, inte alls.
Kommer sakna att få sova ut. Dessutom slutar jag 4 nästan varje dag på mitt nya schema, plus att jag kommer ha nationellaprov. Hejdå fritid..


The girl with the dragon tattoo

Kom nyss hem efter att ha varit på bio med oliver , Sara & Daniel , Saras pojkvän.
Först åt jag & Sara thaimat. Trodde jag skulle dö. Det var så himla stark, brändes sönder i munnen & halsen. Haha jag är dock lite töntig när det gäller stark mat men detta var extremt.
Sedan när vi vänta på killarna så tog vi en kladdkaka på karma. Sedan var bion. Den var över 2 timmar så det var ganska jobbigt att sitta still. Bion var dock väldigt bra. Kom hem för en timma sen & nu sitter jag och Sara och pratar om allt möjligt.
Imorgon ska vi sola solarium. Känner att jag borde få lite mer färg.


7 januari 2012

Kom nyss hem från Oliver.
Har haft en så mysig dag.
Först satt vi och kollade på skidor & sen kollade jag på när oliver spelade. Haha kanske inte låter så roligt men hans damp anfall fick mig verkligen att skratta. Sedan åt vi god middag innan jag stack hem. Nu sitter jag & myser med min lillasyster och kollar på barnprogram.
Sitter dessutom & myser i olivers tröja. Älskar den!


Italiensk kyckling

Ska snart till affären med mamma för att handla grejer till ikväll.
Ikväll ska jag nämnligen laga en mysig middag till min familj.
Idag hör jag hemma i köket.


6 januari 2012

Vaknade för inte så jätte längesen efter att jag gick upp väldigt tidigt för att jag inte kunde sova. Somnade om och har nu gjort mig själv en stor frukost.
Kollar på min favorit serie , sjunde himlen. Älskar den!
Idag har jag en seg dag. Skulle egentligen gymmat & lite annat. Men min kropp är alldeles seg, humöret är segt.


Ge mig honom


lite sådär fakta..

Favoritcafé: Espresso House.
Bästa saken som händer i vinter: vintern är typ över. men den bästa saken som hände var att jag träffa dig
Favoritplagg i garderoben just nu: franströja från Tara.. eller något , haha vet inte!
Längd: 157
Vanligaste färgen på mina kläder: svart
Mig själv med tre ord: omtänksam , galen & förstående
Jag tränar: aldrig..
Höger- eller vänsterhänt: högerhänt
Humör just nu: trött , lycklig , uttråkad
Är det nåt du absolut inte äter: falukorv... eller aa , korv överhuvudtaget
Kläder just nu: jeans , tunika & tröja
Vad sa du senast: '' sök hjälp" 
Fisk eller badkruka: badkruka
Spelar du nåt instrument: njae..
Morgon- eller nattmänniska: lite av både och.
Sparare eller slösare: nej herregud jag kan inte hålla i pengar. slösare , helt klart
Har du några homosexuella vänner: ja
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: självklart
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2
Vad ska barnet/barnen heta? : Erik , Wilhelm , Jacob - Nicole , Ella , Julia.. har tusen olika förslag
Bio eller promenad: på vintern- bio , på sommaren-promenad
Är du kittlig: ohja :(
Rädd för insekter? insekter är det värsta jag vet!
Största svaghet: säga nej
Det här är jag bra på: stötta folk
Chips, morötter eller godis? morötter faktiskt , haha!
Pizza eller hamburgare? hamburgare
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? jag ska ha en tatuering , redan bestämt allt.
Stökigt eller välstädat? välstädat
Gillar du att sjunga? mitt liv , ja
Anser du att du är stark? ja.. men fråga ingen annan för dom skulle säga nej :(
Använder du knark? nej!
Kaffe, te eller inget? te
Vem är din bästa vän? har en del som är mig väldigt nära. men två är absolut Denise & Annie!
Civilstånd:........ säger inget mer än att jag är kär i världens finaste kille
Var var du senast? hemma , eller på facklan..
Vem hatar du mest nu? jag hatar ingen , ogillar vissa men inget jag kommer ut med så skulle nog mer säga vad i min situation, tandställningen.

Nätshopping



Kvällen blev inte riktigt som planerat. 
Istället för en liten myskväll med familjen så sitter jag nu istället själv & nätshoppar.
Något av det bästa jag vet är att klicka hem kläder från fina hemsidor. 
Funderar faktiskt på att hoppa ner i sängen snart & prata skype med Oliver. 
Något vi gör varje kväll & det är verkligen jättemysigt. 
Perfekta sättet att prata när man inte kan ses.


Alvin & gänget 3

Var nyss på bio med min lillasyster.
Vi såg Alvin & gänget 3.
Ibland måste man få vara lite barnslig av sig. & den var faktiskt helt okej.
Fick mig en del skratt.
Rekommenderar att ni kollar på den.
Kom nyss hem & sitter och myser med min mamma.
Ikväll blir de en lugn hemmakväll med film & gottsaker med min familj.


4 januari 2012

Inte haft tid att blogga försen nu. Vaknade runt 12 & gick upp och åt frukost.
Sen tog jag mig en lång promenad. Det var verkligen behövligt.
Sov väldigt dåligt inatt så behövde få lite luft för att koppla av.
Skulle egentligen dratt en pizza idag med min vän Elias, men eftersom jag vart sjuk & fortfarande har feber så ska jag bädda ner mig i soffan framför en film.
Tror jag ska ta och sova lite också. Men innan det , ska jag göra mig lite goa nudlar.

Blev helt förkrossad när jag hittade ut imorse. Min älskade studsmatta.
Den där himla Emil :(


Bästa

Att det skulle ta så lång tid för mig att inse hur bra ni får mig att må.
låt mig bara säga att jag saknar er två så fort ni inte är i närheten av mig.
Jag har seriöst världens finaste & världens bästa vänner!
Skulle inte byta ut er två mot något.
Bästa ni!


Idag är en bra dag. Idag är det bra

Mår bättre idag men är fortfarande väldigt hängig.
Hela dagen i dag så har jag kollat på tv.
Har nyss ätit pizza & snart blir det efterrätt.
Nyttig dag också som ni kanske hör.
Imorgon ska jag ut & gå.
Gå bort all mat som jag ätit på lovet, tro mig.. Det är en hel del ;)
Hoppas att ni har haft en bra tisdag & får en mysig kväll.

Bild från nyår


Sjukling

Sorry att jag bloggar så dåligt. Men hela min dag idag gick åt till oliver.
Saknat honom väldigt mycket så skönt att träffa han igen.
Sen att jag kom hem har jag dock bara mått sämre & sämre. Är så frusen så jag skakar ena stunden & sen andra så är jag så där varm så jag inte kan ha ett klädersplagg på. Febern är här & jag har sovit hela kvällen. Vill verkligen inte bli sjuk nu. Vill ta vara på det sista som finns kvar av lovet & njuta. Hoppas inte att det är för mycket begärt bara.
Hoppar nu ner i sängen & huvudvärkstabletterna & ett iskallt glas med mjölk blir mitt sällskap. Godnatt!


Nyår

Hade en galet go kväll igår. Trots tårar & annat så var jag med världens bästa vänner. Dock är mitt humör inte så lyckat idag. Sorry kompisar men orkar inte blogga.

Kvällens outfit :


RSS 2.0